RSS Feed

A NASA-nál is sikeres a magyar író

M. A. - 2018. 03. 12. 17:00:38 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A NASA-nál is sikeres a magyar író

Az Alkalmazásfejlesztés Android Studio rendszerben című kiadvány segítségével mindenki egyszerűen megtanulhatja, hogyan készíthet saját maga is androidos alkalmazásokat. Az Android Studio szoftver telepítése és beállítása mellett ez a praktikus kézikönyv segítséget nyújt a fejlesztőeszköz legalapvetőbb, hétköznapi funkcióinak használatához.

Olvashatunk benne az alkalmazások megtervezéséről, programozásáról és publikálásáról is, vagyis olyan témaköröket tekint át, amelyekkel még mindenképpen találkozni fog az olvasó. Foglalkozik továbbá számos olyan programozási témával, amelyek a mobilfejlesztéssel ismerkedő olvasókban biztosan felmerülnek: ezek közé tartozik a vezérlőelemek használata, a vektorgrafika programozása, a bitképek megjelenítése, a fájlkezelés, a GPS-vevő használata, az internetes funkciók stb.

A logikus felépítésű, olvasóbarát kézikönyv csakis a lényegre szorítkozik, minden esetben az azonnali kipróbálhatóságot és a megértést tartja szem előtt. Ennek köszönhetően az olvasó akár egy-két nap alatt belerázódhat az androidos fejlesztésbe, és gyorsan megértheti egy-egy technika programozását. A példák teljes forráskódja le is tölthető, ami által az egyéni gyakorlás nagymértékben leegyszerűsödik.

Fehér Krisztián a könyv írójaként azt tartotta a legfontosabbnak, hogy az olvasó könnyen feldolgozhassa a fejezeteket, és a forráskódok azonnali kipróbálásával folyamatosan sikerélményben legyen része. Nem véletlen, hogy írását még a NASA is elismeri.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ