RSS Feed

Lézer segíthet a titkolt bajokon

M. A. - 2018. 03. 12. 13:00:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Lézer segíthet a titkolt bajokon

A hüvely izomzat tónusát a női életciklushoz tartozó élettani folyamatok, a kor előrehaladtával bekövetkező hormonális változások, a szülések vagy akár a jelentős mértékű testsúlyingadozás is csökkentheti. De ma már van megoldás a hüvely szűkítésére is.

Dr. Balogh Sára, a New Beauty Orvosi Esztétika és Anti-aging Központ nőgyógyásza szerint a hüvely izomzatának kitágulása gyakran vezethet olyan kóros tünetekhez, mint a hüvely kitágulása, sorvadása, kiszáradása, vagy akaratlan vizeletcsepegés, azaz inkontinencia. A tünetek nagymértékben ronthatják az életminőséget és a szexuális együttlétek örömteli megélését.

„A kor előrehaladtával, de főképpen többször szült nők esetében a hüvely kitágulhat, falának rugalmassága, feszessége csökkenhet, a gát izmai gyengébbé válhatnak, így a hüvely fiziológiás funkciója nem lesz optimális. Ennek eredményeképp a szexuális aktus örömteli megélése is jelentős mértékben csökkenhet. Leggyakrabban a vizelet akaratlan elcseppenése, más néven stressz-inkontinencia okoz problémát a nőknél. Ezt akár egy erősebb köhögés, tüsszentés, esetleg a sportolás vagy a nehezebb tárgyak emelése is kiválthatja” – mondja Dr. Balogh Sára.

A hüvely lézeres szűkítésének célja, hogy megoldást nyújtson ezekre a problémákra, és a hüvely állapotának helyreállításával javítsa a szexuális élményt.  A beavatkozásról nem sokan beszélnek, tabuként kezelik, pedig garantáltan javítja az érintett nők életminőségét.

Az eljárás célja a szexuális örömök megélésének növelése is lehet, mivel a szexuális kielégülés szoros összefüggésben van az aktus során fellépő súrlódási erővel. Mivel a beavatkozás hatására megnő a hüvely izomzatának tónusa, erőssége és kontrollja, csökken a hüvely külső és belső átmérője, valamint erősödnek a gát izmai, a páciensek szexuális élete jelentős mértékben javul. A szöveti regenerációs folyamat több hetet vesz igénybe, de hatása már az első kezelést követően is jelentkezhet.


Fotó: purecom
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ