RSS Feed

Bővül a Párizsi Disneyland

MES-Harsányi Péter - 2018. 03. 09. 13:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bővül a Párizsi Disneyland

Az amerikai The Walt Disney Company bejelentette, hogy bővítik a Párizsi Disneyland parkot, amely így három új zónát fog tartalmazni a Marvel, a Jégvarázs és a Star Wars által inspirált módon.

Az amerikai The Walt Disney Company, a világ egyik legnagyobb média és szórakoztatóipari társasága, melynek célja a Disneyland Paris vidámpark 2.000 millió eurós bővítése, amely 2021-ben fog elkezdődni, jelentette be Bob Iger, a Disney vezérigazgatója.
A bővítés során, három új témaparkkal bővül a szórakoztató birodalom, valamint elkészül egy új tó is, amely csatlakozási pont lesz az új park és a klasszikus Disneyland között.
A Párizshoz közeli Marne-la-Vallée-ban található intézmény Európa legnépszerűbb szabadidőparkja, mintegy 30.000 négyzetméteren terül el, hét szállodával és összesen 5800 szobával rendelkezik.
Megnyitása óta több mint 320 millió látogatót fogadott, és jelenleg több mint 16 000 munkavállalót foglalkoztat, melyek száz különböző nemzetiségűek, és közöttük természetesen magyarok is megtalálhatóak.
A cég, mely korábban Michael Jackson, valamint arab milliárdosok tulajdonában volt, tavaly júniusban teljes egészében az amerikai The Walt Disney Company tulajdonába került.Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ