RSS Feed

Portisch Lajos áriázott

Harsányi Péter - 2018. 03. 07. 17:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Portisch Lajos áriázott

Újabb kiváló sportoló volt az „Amiről még nem meséltem…” sorozat vendége a Pesti Magyar Színházban. dr. Elbert Gábor kérdéseire ezúttal Portisch Lajos válaszolt.

A Nemzet Sportolója címmel kitüntetett magyar sakkozó, nemzetközi nagymester, sakkolimpiai bajnok azonban ezúttal nem csupán prózában nyilvánult meg a színpadon, hanem többek között opera áriákat is énekelt. Nem idegen ez a műfaj a 80 éves sportlegendától, hiszen már több alkalommal is bizonyította színpadon, hogy ehhez is van tehetsége. Most az áriák mellett a gyerekkoráról, versenyzői karrierjéről, sikereiről is beszélt. 

Az “Amiről még nem meséltem…” sorozat rangos műsorrá nőtte ki magát az elmúlt színházi évadokban. Portisch Lajos volt az előadás-sorozat 17. vendége. Korábban Balzsay Károly, Hegedűs Csaba, Kammerer Zoltán, Igaly Diána, Vajda Attila, Szuper Levente, Törökgyörgy Melinda, Jakabfi Zsanett, Imre Géza, Magyar Zoltán, Sors Tamás, Gergely István, Martinek János, Dr. Gyarmati Andrea, Balczó András és Wichmann Tamás volt Elbert Gábor vendége.
A sorozat március 26-án folytatódik a Pesti Magyar Színházban, ahol a friss olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, Knoch Viktor számol be élményeiről.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ