RSS Feed

Tom Cruise az év legrosszabb színésze

MES-Harsányi Péter - 2018. 03. 06. 17:00:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tom Cruise az év legrosszabb színésze

Az Oscar-gála előtt minden évben kiosztják a legrosszabb filmeknek, legrosszabb színészeknek járó „Arany Málna-díjat” is. Idén a "The Mummy" című filmben nyújtott alakításáért Tom Cruise érdemelte ki az év legrosszabb színésze díjat, de az Emoji-film nagyon tarolt a legrosszabbak között.

A 38. Arany Málna-díjakat szombaton osztották ki az anti-Oscarnak is nevezett Razzie Awards-on. Az év legrosszabb filmje Az Emoji-film, a legrosszabb női főszereplő Tayler Perry (Boo2), a legrosszabb férfi főszereplő Tom Cruise(A Múmia)lett.
Rajtuk kívül díjat kapott még a legrosszabb férfi mellékszereplő: Mel Gibson (Megjött apuci 2.), a legrosszabb női mellékszereplő: Kim Basinger (A sötét ötven árnyalata), a legrosszabb remake: A sötét ötven árnyalata, a legrosszabb rendező: Tony Leonidis (Az Emoji-film), és a legrosszabb forgatókönyv: szintén Az Emoji-film.
Az Arany Málna-díjat a Los Angeles-i székhelyű Arany Málna Díj Alapítvány 1981 óta ítéli oda az előző évben készült és forgalomba került amerikai filmeknek, filmszínészeknek. A színészek között az eddigi négy díjával Sylvester Stallone vezeti a mezőnyt, őt Kevin Costner és Adam Sandler követi három-három „díjjal”.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ