RSS Feed

Sade új száma az Időcsavarban

mti - 2018. 03. 06. 12:33:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sade új száma az Időcsavarban

Sade új száma szerepel Ava DuVernay Időcsavar című filmjében - írta kedden a The Hollywood Reporter. A Madeleine L'Engle fantasy sci-fije nyomán forgatott Időcsavart péntektől játsszák az észak-amerikai mozikban. Az R&B-sztár Sade a bemutató előtt hozta nyilvánosságra a produkcióhoz Ava DuVernay felkérésére készült új dalát, amelynek címe Flower of the Universe (Az univerzum virága).

    Sade utolsó albuma, a Soldier of Love 2010-ben jelent meg, egy évvel később pedig The Ultimate Collection címmel adtak ki korábbi számaiból válogatást.
    DuVernay filmjét nagy érdeklődés övezi zömmel női szereposztása és produkciós csapata miatt. A sci-fi sztárjai között látható majd Reese Witherspoon és Oprah Winfrey is.
    DuVernay a közösségi médiában mondott köszönetet Sadénak a film betétdaláért. "Királynő vagy és látnok, szeretünk téged" - fogalmazott a Twitteren.
    A film zenéjét Ramin Djawadi, a Trónok harca zeneszerzője komponálta. A produkcióban Sade dalán kívül Sia, Kehlani, DJ Khaled és Demi Lovato, Chloe x Halle és a FreeStyle Fellowship is hallható lesz.
    Az Időcsavart április 12-től játsszák a magyar mozik.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ