RSS Feed

Genf: rajtol a 88. Autószalon

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 03. 07. 8:43:16 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Genf: rajtol a 88. Autószalon

E héten tárja szélesre a kapuit a Genfi-tó partján 2018 eddigi legrangosabb gépjármű showja. Emitt a nyúlának Audi A8-as, amott a hatodik generációs Volkswagen Polo és az új A-osztálybeli Merci tündököl majd.

Március 8-án startol a 2018-as svájci Autószalon. Genfi ajándéknak a Seat Arona és a leporolt ©koda Fabia is klassz novum. Drágább, fürgébb a BMW 6-os sorozatának GT-je, mely ötvözi az SUV-k és a gigantikus kupék stíluselemeit. Csinos, kényelmes a hatodik generációs VW Polo is. Ennek dögös GTI verziója főleg a fiatalok körében lehet majd népszerű Münchentől Milánóig. Japán vetélytárs a Toyota Yaris izmosított változata: a GRMN széria karosszériája túl csicsásra sikeredett, így – szerintem – az európai (német, francia, olasz) konkurensekkel csupán árban versenyezhet majd.

A tavaly őszi, 67. frankfurti seregszemle egyik sztárja volt a győri szívvel kínált vadiúj Audi A8-as és A7-es. Komfort és elegancia párosul korszerű technikával e típusokban. A négyajtós luxus modellek riválisa lehet 2018-ban a frissen bemutatott, ráncfelvarráson átesett S-osztálybeli Merci is. Meg a kistetsvér, a Mercedes A-Klasse. A Seat Aronához hasonlóan a kompakt SUV mezőnyben debütált a Majna-metropolisz showján az igen esztétikus, négyajtós Kia Stonic. Valamint a tágásabb ©koda Kodiaq is, melyből az első példányok már ott csillognak-gurulnak Európa útjain. Kezdődhet a 88. genfi buli!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ