RSS Feed

USA: tavaszi szakvásár

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 03. 06. 8:39:25 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 USA: tavaszi szakvásár

Április küszöbén rajtol az Egyesült Államok keleti partjának egyik legrangosabb gépjármű seregszemléje. Az International Auto Show házigazdája ezúttal is New York. A belföldi márkák mellett az európai és az ázsiai újdonságok játszanak majd a főszerepet.

A nagyközönség számára március 30-án startoló New York International Auto Show nagy kérdése, hogy van-e jövője a hagyományos, benzines és dízel modelleknek? Nos az EU-ban egyelőre minden bizonnyal - igaz Skandináviában rohamosan terjednek az alternatív (pl. hibrid, elektromos) üzemű járgányok. S lássuk mi vár az amerikai mustra vendégeire? Emitt a Bugatti stand lapos sportkocsijai még sok rokonvonást mutatnak a 20. század benzinzabáló országúti rakétáival.

Ám a Porsche 2018-ban már előrukkol New Yorkban néhány kevésbé kártékony kupéval, kabrióval, SUV-val. Az Alfa Romeo újdonságai is az USA meghódítására készülnek az április 8-ig tartó tengerentúli shown. S az Aston Martin DB 9/11/Rapide szériája sem a cammogó kisnyugdíjasokat célozza meg e tavasszal. A Bentley cég is kecsegtet majd több - száz ezer dollár feletti - luxus verdával. Jutányosabb az Audi A3 Sportback E-Tron, s szintén áramvonalas, környezetkímélő(bb) a BMW I3-asa. Persze a bajor álomautók árából 3-4 új Daciát, Ladát is nevünkre irattathatunk – Európában.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ