RSS Feed

Koncert közben lett rosszul a Piramis énekese

mixonline - 2018. 03. 04. 11:47:47 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Koncert közben lett rosszul a Piramis énekese

Mintegy másfél órával a koncert kezdete után, túl a legnagyobb slágereken, az egyik szám éneklése közben rosszul lett Csoki, az újjáéledt Piramis énekese a MOM Sportban. A dugig megtelt koncerthelyszínen az együttesnek félbe kellett szakítania a hangversenyt, miközben az énekest a színfalak mögött ápolták. Vörös Gábor basszusgitáros jelentette be a közönségnek, hogy be kell fejezniük a műsort.

Som Lajos emlékkoncertként harangozták be a március harmadikai Piramis-koncertet a MOM Sportban. A teltházas buli fél kilenckor kezdődött szombaton este, s körülbelül tíz óra előtt néhány perccel a közönség csak annyit látott, hogy Csoki, az énekes megáll a dobok előtt és sokáig fogja a fejét, majd elindult, hogy elhagyja a színpadot, de a lépcsőn is már az egyik road segítségével tudott csak lemenni. Gyors megbeszélés után Gallai Péter billentyűs elkezdte a Szállj, száll fel magasra című Piramis-slágert, amit eredetileg az énekes és a billentyűs együtt énekel. A szám instrumentális részét szándékosan elnyújtották a zenészek, remélve, hogy az énekesük még visszatérhet a színpadra.

Mivel ez nem történt meg, az együttes tagjai a vendégzenészekkel - köztük Vilmányi Gábor gitárossal, az Exotic és a Manhattan együttes hajdani tagjával - hangszereiket elhagyva meghajláshoz gyülekeztek a színpad szélén, ahol Vörös Gábor basszusgitáros bejelentette, hogy sajnos be kell fejezniük a koncertet, Csokit pedig orvosok kezelik a kulisszák mögött. A közönség már elindult a ruhatárakhoz, s legalább húsz perc elteltével a MOM Sportból kifelé haladva azt látták, hogy szirénázó mentőautó érkezett az épülethez.

Fotó: mix.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ