RSS Feed

Botrány a sí szövetségben

Harsányi Péter - 2018. 02. 24. 8:00:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Botrány a sí szövetségben

Egészen döbbenetes a helyzet a Magyar Sí Szövetségben.Miközben javában zajlanak PhjongCshangban a XXIII. Téli Olimpiai Játékok és végre Magyarország is olimpiai aranyéremhez jutott, addig itthon, a Magyar Sí Szövetség elnöke furcsa sajtótájékoztatót tartott. Itthon. Magyarországon. Hogy Ő nem jut be a sí szövetség irodáiba.

Már önmagában is visszás ez a helyzet, hiszen egy elnöknek, leginkább a saját pénzén, ott lenne a helye a világ egyik legfontosabb sporteseményén, szurkolni, bátorítani, segíteni kellene az ott szereplő magyar sportolókat. A saját sportolóit! A sízők elnöke nem ilyen ember, Ő itthon tart sajtótájékoztatót, addig, amíg mások kint dolgoznak a siker érdekében. Ő iratokat búj, állítólag e-maileket tőr fel, kutakodik, kit, hol lehet meg-, illetve lebuktatni.
Elképzelhető, hogy nincs minden rendben a szövetség könyvelésében. Elképzelhető, hogy nem egyszerű feladat békét teremteni egy belső válságokkal küzdő szövetségben. Valószínűleg ezért is mondott le az előző elnök, röpke 3 hónap után.
A tavaly november 20-án (három hónapja!) megválasztott elnök, az MTI-nek adott első nyilatkozatában, elsődleges rövidtávú céljaként a béketeremtést említette.Hát ez nem sikerült! (Az időzítés meg egészen katasztrofális)
Kapitány Ildikó főtitkár és a már semmilyen szövetségi funkcióval nem rendelkező Kaszó Klára lett megnevezve, mint főbűnös. Bűnösök, akik mellett most csak Miklós Edit áll ki, aki kijelentette, hogy ha a jelenlegi elnök, Bajai András, és az általa kinevezett ügyvezető, Vámos Attila marad a sí szövetség vezetésében akkor Ő, befejezi a pályafutását, és a szövetségben sem vállal semmilyen funkciót.
Innen, a szerkesztőségi szobából nehéz eldönteni, hogy kinek van igaza és hogy kinek van kulcsa a szövetséghez..


Fotó: Almási Aurél
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ