RSS Feed

Olasz vígjáték remake-jét rendezi Goda Krisztina

Magyar Nemzeti Filmalap - 2018. 02. 14. 13:00:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Olasz vígjáték remake-jét rendezi Goda Krisztina

Goda Kriszta rendezésében, sztárszereposztással készül egy nagy sikerű olasz vígjáték, a Paolo Genoveserendezte Teljesen idegenek remake-je. A 2016-os eredeti változatból, mely Olaszországban óriási közönségkedvenc lett, már több sikeres remake készült Európa-szerte. (Képünkön:jelenet az eredeti filmből.)

A hazai moziközönséget a Csak szex más és semmi című romantikus vígjátékkal meghódító Goda Kriszta áprilisban kezdi forgatni ötödik mozifilmjét. A Bata Éva, Csányi Sándor, Elek Ferenc, Lengyel Tamás, Mészáros Béla, Szávai Viktória és Törőcsik Franciska főszereplésével a Filmalap 350 millió forintos támogatásával készülő BÚÉK a Teljesen idegenek című nagy sikerű olasz vígjáték remake-je lesz. A 2016-os eredeti változatból, mely Olaszországban óriási közönségkedvenc lett, már több sikeres remake készült Európa-szerte. 

A BÚÉK történetében egy szilveszteri baráti vacsora összeszokott társaságának tagjai elhatározzák, hogy a mobiltelefonjaikat az asztalra kitéve minden bejövő hívást, sms-t és üzenetet megosztanak egymással. A kezdetben szórakoztatónak tűnő játék hamar komolyra fordul, a kis elhallgatások után egyre komolyabb hazugságokra derül fény. Barátságok és szerelmek érnek véget, és mindenki szembesül a „nagy kérdéssel”, hogy az őszinteség vajon a legfontosabb vagy a legkártékonyabb dolog-e az emberi kapcsolatokban. 

A magyar változat forgatókönyvét Divinyi Réka írta, a társíró Goda Kriszta. A BÚÉK gyártója a Flashback Productions, producere Zákonyi S. Tamás (Egerszegi, München, Szabadság, Szerelem) Ditz Edit és Geszti Péter (Kalózok - kreatív producer). 
A hazai bemutató tervezett időpontja 2018 év vége. 


Fotó: filmtekercs.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ