RSS Feed

Duna - Oscarra hangolva

mix - 2018. 02. 14. 9:01:09 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Duna - Oscarra hangolva

A közmédia Oscar-díjas filmekkel és külön műsorral készül a 90. Oscar-díjátadó gálára. A díjátadót megelőző hetekben Oscar-díjas filmekkel készül a Duna Televízió, hangolódva a filmvilág legjelentősebb eseményére

 A közmédia nézői reklámblokkok nélkül, HD minőségben láthatják a 12 év rabszolgaság, a Cyrano, a Szigorúan ellenőrzött vonatok, valamint a magyar vonatkozású Mephisto című Oscar-díjas filmet is. 

Az Oscar-gálát idén is élőben közvetíti a Duna Televízió március 4-én éjszaka: Kraszkó Zita,  az Oscar-est hazai házigazdája, valamint Dudás Viktor és Szöllőskei Gábor filmszakértők köszöntik majd a nézőket. 

2018. március 4-én újra, zsinórban harmadjára izgulhat az ország egy magyar filmért az Amerikai Filmakadémia díjátadóján. A Saul fia (2016.) és a Mindenki (2017.) után Enyedi Ildikó filmje, a Testről és lélekről is bekerült az idei jelöltek legszűkebb körébe – a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában. Enyedi Ildikó filmje a tavalyi Berlinálén kezdte fesztiválkörútját, ahol a verseny legfontosabb díjával, Arany Medvével díjazták, és azóta is számtalan elismerést gyűjtött világszerte.

Fotó: - a -
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ