RSS Feed

A Szex és New York szereplői utálják egymást

cafeblog - 2018. 02. 11. 13:03:18 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Szex és New York szereplői utálják egymást

A Szex és New York főszereplői hatalmas barátnők – a sorozat szerint. A valóság viszont teljesen mást mutat. A Samantha Jones-t alakító Kim Cattrall az utóbbi időben teljesen nyilvánvalóvá tette, mennyire nem bírja kolléganőit, és azt is megmondta, soha nem is szerette őket.

Emellett többször kijelentette, hogy nem fogja megcsinálni a filmsorozat következő részét. Egy ideje a twitteren szólogat be különösen a Carrie Bradshew-t alakító Sarah Jessica Parkernek.

Tavaly ősszel jelentették be, hogy a Szex és New York-sorozatnak nem lesz következő része. Ennek állítólagosan egyik oka Kim Cattrall, aki nem hajlandó többet eljátszani a nimfomániás barátnőt. Miután ezt kijelentette, többen nekiestek, és megvádolták, hogy ő az oka annak, hogy a sorozat nem zárulhat le méltóképpen. (Szerintem már elég jól lezárult, nehéz ebből többet kihozni őszintén szólva.)

Sarah Jessica Parkernek Kim a twitteren többször beszólt, kiírta, hogy SJP nem a barátja, és megkérte, hogy szálljon le róla. Legutóbb azon is megsértődött, hogy Parker együttérzését fejezte ki azért, mert Kim Cattrall testvére meghalt. A színésznő ezt is kikérte magának. 

A háttérben mindenképpen botrány érződik, és az, hogy a színésznők is öregednek. Mert valljuk be: azért vádolni valakit, mert nem játszik el egy szerepet mások kedvéért, elég méltatlan, de ugyanilyen méltatlan twitteren üzengetni másoknak arról, hogy nem szeretjük őket. 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ