RSS Feed

Dalibor is magyar színekben indul

Harsányi Péter - 2018. 02. 10. 12:30:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Dalibor is magyar színekben indul

Mindkét férfi alpesi lesikló sí versenyzőnk bemutatkozott a phjongcshangi XXIII. Téli Olimpiai Játékokon. Az első edzést kihagyta, de a másodikon már elindult a Horvátországból honosított alpesi sízőnk, Samsal Dalibor.

Vele együtt már két magyar versenyző van ebben a versenyszámban, hiszen Kékesi Márton már az első edzésen is tesztelte a lesiklópályát, és most ugyan az utolsó két helyet foglalják el a 82 fős mezőnyben, azonban ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, hiszen a világelső svájci Feuz az első edzésen tizenötödik, míg a másodikon, a harmadik legjobb eredményt érte el.

Kékesi Márton kicsit óvatosan kezdett, de a második időmérő pontra érve már jobb eredményt ért el Samsal Dalibornál és ezt az előnyt végig megőrizve ért célba. Kékesi most bátrabban ment végig a pályán, második lesiklásának ideje 1:27.42, szemben az első edzésen elért 1:53.91-es eredménnyel, így a 81.helyen végzett.
Samsai Dalibor ideje 1:28.19 lett, mely a 82. helyre lett elég.

Vasárnap hajnalban 03:00-05:10-ig csak Kékesi Mártonért szurkolhatunk, mivel a szlalomspecialista Samsai Dalibor lesiklásban nem áll majd rajthoz.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ