RSS Feed

Hol van az a kád, hol a régi szerelem?

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 02. 08. 13:48:52 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hol van az a kád, hol a régi szerelem?

Börtönbe kell vonulnia Németországban annak a férfinak, aki nem mentette meg túlsúlyos barátnőjét a haláltól. A másfél mázsás menyasszony tavaly nyáron csúszott el a fürdőszobában és már soha többé nem tudott feltápászkodni.

A münsteri bíróság három és fél év letöltendő szabadságvesztéssel sújtotta azt az 59 esztendős vádlottat, aki nem hívott segítséget a kádba szorult kedveséhez. Az orvosi szakvélemény szerint a peches hölgy egy hétig feküdt kényelmetlen pozitúrában: halálát tüdőgyulladás okozta. Kiderült, hogy a 46 éves, 150 kilós nő megprobálta mobiltelefonján a mentőket riasztani, ám a fürdőszobában nem volt megfelelő térerő.

A furcsa ügy fotó-videó dokumentációját maga az áldozat készítette, így örökítve meg a hatóság számára is "szorult helyzetét". Bár a most elítélt, magát ártatlannak valló vőlegény azt állította, hogy etette és be is takarta pléddel menyasszonyát, a bíróság nem hatódott meg. Pláne, hogy a férfi, csupán a hölgy halála után két nappal hívott segítséget.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ