RSS Feed

Kedveltek az agresszív verdák

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 02. 08. 13:46:55 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kedveltek az agresszív verdák

Tavasszal kiderül, hogy mely modell lesz az „Év autója” 2018-ban? A márciusi genfi szalon újdonságai között Magyarországon gyártott kocsik is lesznek. A környezetvédők bánatára 2019-2020-ban is divatosak maradnak a 1,5 tonnánál súlyosabb, sok száz lóerős modellek.

Tavaly ősszel Frankfurtban is beigazolódott a félelem, hogy elektro és hibrid modellek helyett a durva dzsipeket, vadóc SUV-ket, izmos sportkocsikat imádja a nép. S nem lomhaságáról híres a vadiúj Audi A8-as és A7-es sem. Komfort és elegancia párosul korszerű technikával e típusokban. A négyajtós luxus limuzinok riválisa lehet a frissen bemutatott, ráncfelvarráson átesett, nyúlánk S-osztálybeli Merci is.

Atlétikusabb a BMW 6-os sorozatának GT-je, mely ötvözi az SUV-k és a gigantikus kupék stíluselemeit. Jutányosabb a hatodik generációs VW Polo. Ennek dögös GTI verziója főleg a fiatalok körében lehet majd népszerű Minszktől Milánóig. Japán vetélytárs a Toyota Yaris izmosított változata: a GRMN karosszériája túl csicsásra sikeredett, így – szerintem – az európai (német, francia, olasz) konkurensekkel csupán árban versenyezhet majd.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ