RSS Feed

Indul az úszó város

Harsányi Péter - 2018. 02. 06. 17:03:39 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Indul az úszó város

A világ legnagyobb óceánjáró hajója a SYMPHONY OF THE SEAS úszó város április 8-án indul Barcelonából, Palma de Mallorca - Marseilles - Pisa - Róma és Nápoly érintése után tér vissza Barcelonába. A hajó fedélzetén szörförzni és görkorcsolyázni is lehet.

Ez az óceánjáró csupán ebben a szezonban, áprilistól novemberig cirkál a Földközi-tengeren, majd visszatér az amerikai vizekre.

A Nemzetközi Hajózási Szövetség által végzett legutóbbi tanulmány szerint az amerikai nyaralók negyede választotta a hajós élmény utakat az utóbbi három évben.Mindeközben az óceánon való hajós átkelésre csak 10 százalék vállalkozott, szemben a 88 százalékos többséggel, akik inkább megfizethetőbb, és gyorsabb repülős utakat választottak erre az útvonalra.

A magasabb jövedelműek általában hosszabb utazásokat vállalnak, míg az átlagos jövedelműek között a hat-nyolc napig hajós utak a legnépszerűbbek - összegezte a jelentés, azt állítva, hogy az utazók csupán öt százaléka választja a 16 napos körutazásokat.
A tehetősebb válaszadók egyetértettek abban, hogy számukra ez az egyik legkedvezőbb és legelismertebb módja a napi stressz leküzdésére, miközben új országokat és kultúrákat ismernek meg.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ