RSS Feed

Zámbó Jimmy özvegyének nem tetszett a musical

Blikk.hu - 2018. 02. 06. 9:22:31 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Zámbó Jimmy özvegyének nem tetszett a musical

Botrány volt Pintér Tibor Jimmy-musicaljének premierjén, ám a rendezőt nem lehet eltántorítani - írja a Blikk.hu. Az énekes özvegye hiába borult ki a darabon, a produkció hamarosan turnéra indul. A színész-rendező úgy látja, hatalmas siker volt a bemutató.

– Azt hiszem, az mindent elmond, hogy a premiert 20 perces álló tapsvihar követte. Természetes, hogy vannak negatív hangok, hiszen maga Jimmy figurája is megosztó volt. Már a kezdetektől tudtam, hogy nem lesz egyszerű darab, ahogy azt is, hogy ha elkészül, akkor bombasikerré válik – magyarázta a rendező. A szombati premierről Zámbó Jimmy özvegye, Edit asszony sietősen távozott, a családtagok elmondása alapján úgy érezte, hogy megsértették néhai férje emlékét, nem tetszett neki a produkció. A család többi tagjának azonban nem volt gondja a művel, Zámbó Krisztián például maga is színpadra lépett a darabban.

– Beszéltem Jimmy testvéreivel, ők maximálisan elégedettek voltak a darabbal. Olvastam és persze, láttam is, hogy Edit asszonyt felzaklatta a darab, de azt hiszem, ez annak tudható be, hogy rég nem látta ilyen intenzíven Jimmyt. Olvasta a szövegkönyvet, nagyon tetszett neki, de nyilván más volt élőben szembesülni ezzel az egésszel. Örülök, hogy érzelmeket szabadított fel a darab, ez volt az egész művészeti vállalkozás lényege – nyilatkozta a Blikknek Pintér Tibor. 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ