RSS Feed

2018-as friss modellek

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 02. 06. 17:11:57 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

2018-as friss modellek

Genftől Frankfurtig sokfelé tartottak tavaly is nemzetközi autóshowkat. Emitt egy - a budavári, szeptemberi borünnepen is kiállított - nyúlánk Audi A8-as, amott a hatodik generációs Volkswagen Polo és az új Ford Focus tündökölt.

Hamarosan szélesre tárja a kapuit a 2018-as svájci autószalon. Genfi ajándéknak a Seat Arona is klassz novum. Drágább, fürgébb a BMW 6-os sorozatának GT-je, mely ötvözi az SUV-k és a gigantikus kupék stíluselemeit. Csinos, kényelmes a hatodik generációs VW Polo is. Ennek dögös GTI verziója főleg a fiatalok körében lehet majd népszerű Münchentől Milánóig. Japán vetélytárs a Toyota Yaris izmosított változata: a GRMN széria karosszériája túl csicsásra sikeredett, így – szerintem – az európai (német, francia, olasz) konkurensekkel csupán árban versenyezhet majd.

Az őszi, 67. frankfurti seregszemle egyik sztárja volt a győri szívvel kínált vadiúj Audi A8-as és A7-es. Komfort és elegancia párosul korszerű technikával e típusokban. A négyajtós luxus modellek riválisa lesz 2018-ban a frissen bemutatott, ráncfelvarráson átesett S-osztálybeli Merci is. A Seat Aronához hasonlóan a kompakt SUV mezőnyben debütál ta Majna-metropolisz showján az igen esztétikus, négyajtós Kia Stonic. Valamint a tágasabb ©koda Kodiaq is, melyből az első példányok már ott csillognak-gurulnak Európa útjain.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ