RSS Feed

Hamburg: divat a kempingezés

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 02. 06. 12:32:49 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hamburg: divat a kempingezés

Februárban - szerdától - az NSZK második legnagyobb városa várja az autózás, sátrazás szerelmeseit (Autotage/Caravaning Hamburg) az Elba partjára. Márciusban pedig a Genfi-tó vidéke népesül majd be négykerekű rajongókkal.

Németországban 2018-ban is átlag 10 millió forintért vásárolnak maguknak új gépkocsit a polgárok. Noha az Év autója címre esélyes modellek között idén nem szerepel Volkswagen típus, a Golf és társai verhetetlenek. A „nagytestvér” Audi A8-as viszonyt ott van a Car of the Year díj top mezőnyében. S ez a helyzet a Hamburgban is bemutatkozó Seat Ibiza új nemzedékével is. Aki nem jut el a Hanza-metropoliszba mostanában, az Freiburgban (Automobil) vígasztalódhat majd e hó derekán.

A bajor főváros február 21. és 25. között tart jármű showt (Münchener Autotage), ahol az Év autója díjra pályázó BMW 5 Touring mellett számos rivális is debütál. Az Absolut Allrad Salzburgban a terepjárók szerelmeseit csalogatja ugyanakkor a szomszédos Ausztriába. A Tiroler Autosalon pedig a Nemzetközi Nőnapon tárja szélesre a kapuit. Aznap rajtol Svájc legrangosabb jármű showja is, a Genfi-tó partján.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ