RSS Feed

A szexmunkások valódi története

M. A. - 2018. 02. 05. 15:13:53 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A szexmunkások valódi története

Papp Réka Kinga újságíró egy évtizede foglalkozik nehezen hozzáférhető, kirekesztett és rejtőzködő társadalmi csoportok ügyeivel. És az Aki kurvának áll című riportkönyvben ki is vesézi a valódi problémákat.

Ebben a nem mindennapi "beszélgetésben" hat magyar szexmunkás meséli el az életét, a döntéseit és a körülményeket, amelyek meghatározták az életüket; hogy honnan jöttek, merre törekszenek, kiktől félnek és kiket féltenek.

Lulu eredetileg revütáncos volt. A tűsarkú cipőjét többféleképpen is hasznosítja. Csili igazi díva. Sporttáskányi dildóval megy a közértbe és webkamera előtt pózol. Mari simán beszól a rendőröknek. Jobban szereti a Trabantosokat, mint a BMW-seket. Angelika nem szidja a politikusokat. A vendégei között is akadnak ilyenek. Dávid tizenhat éves volt, amikor bezárták egy angliai pincébe és szexre kényszerítették. Kitti egyetemre jár, és emellett elegáns szállodákban külföldiekkel randevúzik pénzért.

Sorsok, történetek és kiszolgáltott emberek élete jelenik meg ezekben a beszélgetésekben. A szerző nem mond ítéletet, hanem csak bemutatja őket és célja, hogy az olvasó megismerje ezt a valóban létező világot!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ