RSS Feed

NFL: Brady a legértékesebb játékos

mti - 2018. 02. 04. 17:00:08 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

NFL: Brady a legértékesebb játékos

Tom Bradyt, a magyar idő szerint hétfőn 0.30 órakor kezdődő Super Bowlban résztvevő New England Patriots irányítóját választották a profi amerikaifutball-liga (NFL) mostani szezonjának legértékesebb játékosává (MVP).

Az ötszörös bajnok irányító - aki ha nyer a Philadelphia Eagles elleni nagydöntőben, akkor az NFL-történetének egyetlen hatszoros bajnoka lesz - a négy nagy amerikai sportbajnokság (NFL, NBA, NHL, MLB) történetének legidősebb MVP-je lett 40 évesen és 150 naposan, mellette csak a baseball-legenda, Barry Bonds érdemelte ki ezt a címet 40 fölött (40 évesen és 71 naposan). Brady 2007 és 2010 után harmadik alkalommal lett MVP.
    A legjobb támadónak Todd Gurleyt, a Los Angeles Rams futóját választották,, míg a védők között csapattársát, Aaron Donaldot látták a legjobbnak a szakírók.
    Az újoncok között a "labda mindkét oldalán" a New Orleans Saints játékosai diadalmaskodtak: a legjobb fiatal támadó Alvin Kamara, a legjobb védő pedig Marshon Lattimore lett.
    A legjobb vezetőedzőnek járó elismerést a Los Angeles Ramset irányító Sean McVay kapta.
    Az 52. Super Bowlt Minneapollisban rendezik, a címvédő New England Patriots és a Philadelphia Eagles csap össze egymással.

Fotó: time.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ