RSS Feed

Pataky Atis is kevesli a nyugdíját

blikk, mix - 2018. 02. 04. 8:09:25 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Pataky Atis is kevesli a nyugdíját

Már épp itt volt az ideje, hogy Pataky Atis is kiakadjon és felszólaljon az alacsony nyugdíja miatt. A miskolci hakni király lazán közölte, hogy a 70 ezer forint a háza rezsijére se elég. Hát, tényleg, kedves Attila, annyit fizettél be a nyugdíjkasszába, hogy csak egy nagy házra telik. Igaz, ez már nem az első és saját bevallása szerint mostanság is napestig turnézik.

Nos, Atis szerint "Ahhoz képest, hogy mennyit vontak le tőlem a rendszerváltás előtti időszakban nyugdíjalap címén, nevetséges a juttatásom, mégis szerencsésnek mondhatom magam a zenészkollégákhoz képest" – magyarázta. Vajon, mit gondol, mások mennyi nyugdíjjárulékot fizettek? 

Az Edda frontembere Budajenőn, álmai otthonában él, mint mondja, a nyugdíja valójában arra sem elegendő, hogy a ház rezsijét kifizesse belőle. A Blikk szerint Atisnakl nehéz élete van, annyi mindenen ment már kerezstül és akkor még a földökivüliek rendszeres látogatásait nem is hozták szóba.
– Nem akarok összeget mondani, de a házunk rezsijére sem elég a nyugdíjam – sóhajtott Pataky, majd lekopogta, a misztika alapján idén jár le egészégi problémáinak hét szűk esztendeje. – Hihetetlen, min mentem keresztül, de ennek így kellett történnie. Mindent kiírtam magamból az új lemezre – árulta el Pataky, aki tavaly ilyenkor arc-, homloküreg- és tüdőgyulladás miatt szenvedett, 2015 karácsonyán pedig majdnem elvérzett egy gyomorbélhurut miatt, de abban az évben a vastagbélrákkal is megharcolt. Mintha ez nem lenne elég, tavaly aranyérrel is műtötték.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ