RSS Feed

A Jobbik magyarázatot kér 1300 migráns befogadására

MTI - 2018. 01. 13. 9:58:27 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Jobbik magyarázatot követel 1300 migráns befogadására - közölte Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

    A politikus arra hivatkozott, hogy Altusz Kristóf, a Külgazdasági és Külügyminisztérium európai és amerikai kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Times of Malta című lapnak arról beszélt, tavaly ennyien kaptak menekültstátuszt Magyarországon, azonban a kormány ezt az érintettek biztonsága érdekében nem tette közzé.
    Jakab Péter szerint azt lehetett tudni, hogy a "kötvénybizniszen" keresztült 20 ezer gazdag migráns érkezett és azt is, hogy 2016 februárjában a kormányfő aláírta a kvóták végrehajtásáról szóló tanácsi határozatot. Mint mondta, azt azonban a legdurvább rémálmaiban sem gondolta volna, hogy ezt végre is hajtják és betelepítenek 1300 menekültet.
    A jobbikos politikus szerint ha ez igaz, akkor az évszázad legnagyobb fideszes átverése zajlik, s színház volt az Állítsuk meg Brüsszelt! kampány, a kvótanépszavazás, a nemzeti konzultáció és a "sorosozás". A miniszterelnök átvert egy nemzetet és becsapta saját szavazóit is - tette hozzá, felvetve, ha "tényleg létezik Soros-terv, akkor a Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor most nem épp azt hajtja végre?"
    Azt követelte: a kormányfő adjon magyarázatot, hogy ki ez az 1300 ember, hogyan kerültek ide, honnan jöttek, miből élnek és hol vannak most.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ