RSS Feed

Önálló standdal vesz részt Magyarország a londoni BETT Show-

MTI - 2018. 01. 13. 8:57:33 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Először vesz részt önálló országstanddal a londoni BETT Show-n Magyarország, ezzel is jelezve az oktatás digitalizációja melletti elkötelezettségét - tájékoztatta a Digitális Jólét Program (DJP) pénteken az MTI-t.

    A British Educational Training and Technology Show január 24. és 28. között lesz Londonban. A világ legnagyobb oktatástechnológiai kiállításán és konferenciáján Magyarország 310 négyzetméteres standdal vesz részt - áll a közleményben.
    A hangsúlyos magyar részvétel elősegíti a nemzetközi szakmai és tárcaközi kapcsolatok fejlődését, lehetőséget ad a legújabb oktatástechnológiai megoldások megismerésére, valamint hozzájárul a magyar oktatástechnológiai vállalkozások exportképességének növeléséhez - írták.
    A standnál az érdeklődők Magyarország Digitális Oktatási Stratégiáját (DOS), innovatív magyar oktatástechnológiai termékeket, szolgáltatásokat ismerhetnek meg. A DOS célja, hogy új, a digitális kor kihívásaira reflektáló, nyitott oktatási környezet jöjjön létre és senki ne hagyja el az oktatás és a képzés rendszerét a megfelelő digitális kompetenciák (digitális írás-, és olvasástudás) nélkül.
    A Digitális Jólét Program lehetőséget biztosít arra, hogy gyakorló pedagógusok, szakértők is ellátogathassanak a kiállításra. Ötven, pedagógusszervezetek által delegált pedagógus a rendezvényen személyesen is megismerheti majd a digitális oktatás korszerű eszközeit, módszereit.
    A BETT Show - amely elsősorban az információs technológia oktatási célú felhasználásának példáit mutatja be - szakmai és egyben kereskedelmi fórum is, amelyre mintegy 35 ezer nagy-britanniai iskolavezető és tanár érkezik vásárlási szándékkal, valamint ötezer szakértő, oktatási döntéshozó, fejlesztő mintegy hetven országból a legújabb technológiák áttekintésére.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ