RSS Feed

A védelmét erősítené a Budapest Honvéd

mti - 2018. 01. 11. 17:00:55 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A védelmét erősítené a Budapest Honvéd

Az OTP Bank Ligában címvédő Budapest Honvéd labdarúgócsapata elsősorban a védelmét szeretné megerősíteni a téli szünetben.

George F. Hemingway tulajdonos a klub szerdai sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy a kétszeres válogatott Heffler Tibor (képünkön) azért érkezett, hogy a jobb oldali védő poszton versenyhelyzet legyen a sérüléséből felépült George Ikenne-Kinggel. Rajta kívül még egy belső és egy bal oldali hátvéd igazolását tervezi a kispesti sportvezető, továbbá ha lesz távozó, akkor egy középpályás érkezését sem zárta ki.
    "Ha lesz megfelelő ajánlat, akkor eladjuk, de a sajtóban megjelent információkkal ellentétben, eddig nem jött ilyen. De nem is akarjuk feltétlenül eladni" - mondta a sportvezető az előző szezon gólkirályáról, Eppel Mártonról.
    A célokat illetően a régi-új vezetőedző, Supka Attila a nemzetközi szereplés kiharcolását említette. Úgy vélte, a keret alkalmas ennek elérésére.
    "Ősszel nem olyan volt a csapat védekezése, mint kellett volna. Ha ezt megoldjuk, akkor szép tavasz állhat előttünk" - utalt arra a Kispesten harmadszor dolgozó szakember, hogy 19 forduló alatt 30 gólt kapott a csapat. Hozzátette, el kell telnie két hétnek, hogy lássa, ki milyen állapotban van, de szerinte a játékosok fizikai állapotával olyan nagy baj nem lehet egy negyedik helyen álló együttesnél.
    Hemingway nevetve megjegyezte, azt szeretné, ha a Honvéd három pozíciót javítana a tabellán. Erre Supka úgy válaszolt, hogy a Ferencvárosnak és a Videotonnak tetemesnek tűnő előnye van, de mindkét gárdával még kétszer találkozik a csapata, illetve a magyar bajnokságban "bármi megtörténhet".
    Újságírói kérdésre Supka úgy felelt, nem volt jogsértő a távozása a Szeged 2011-től, de bővebben nem kívánt erről beszélni. A szakember az őszi szezon után lemondott posztjáról a másodosztályú gárdánál, majd aláírt a Honvédhoz.
    Hemingway arról is beszélt, hogy a Honvéd február 5. és 15. között Törökországban edzőtáborozik, ahol egy-egy albán, román, fehérorosz és orosz ellenféllel vív felkészülési mérkőzést. A tulajdonos az MTI érdeklődésére a stadionról azt mondta, hogy tavasz végén vagy nyár elején átadják az akadémia új létesítményét, s csak utána kezdik majd el az új aréna építését.
    A piros-feketék 19 fordulót követően a negyedik helyen állnak, hátrányuk 13 pont a Ferencvárossal, 10 a Videotonnal és Debreceni VSC-vel szemben.
Fotó: rangado.24.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ