RSS Feed

Amerikában megint lenyúlták az Omegát

Borsonline.hu - 2018. 01. 09. 17:00:33 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Amerikában megint lenyúlták az Omegát

Kanye West 2013-ban, a New Slaves című dalában engedély nélkül felhasználta a Gyöngyhajú lányt. Nemrégiben egy másik Omega-nótát „vettek kölcsön” amerikai alkotók: egy hollywoodi sci-fi vígjátéksorozat, a Future Man főcímzenéje lett az Addig élj! című sláger angol változata úgy, ahogy az omegások a hetvenes években felvették- írja a Borsonline.hu

Kanye West 2013-ban, a New Slaves című dalában engedély nélkül felhasználta a Gyöngyhajú lányt. Nemrégiben egy másik Omega-nótát „vettek kölcsön” amerikai alkotók: egy hollywoodi sci-fi vígjátéksorozat, a Future Man főcímzenéje lett az Addig élj! című sláger angol változata úgy, ahogy Kóborék a hetvenes években felvették.

– A nyáron hívták fel a figyelmemet, egy rajongó szólt, hogy az Omega dala az egyik legmenőbb amerikai sorozat főcímzenéjében hallható – mondta a Borsnak Kóbor János. – Na­gyon meglepődtem, bár a Gyöngyhajú lány korábbi esete után már nem is annyira. Letöltöttem a film előzetesét, és tényleg az Addig élj! azaz, a Live as long as ment alatta.

Kóborék büszkék a számuk sikerére, de megbíztak egy amerikai szakembert, hogy kezelje az ellopott dalok ügyét. -  Igazából nem tekintjük lopásnak, inkább büszkék vagyunk, hogy sikeresek a dalaink külföldön. Most még inkább aktuális lesz egy amerikai turné. Régóta hívnak minket, de eddig nem vállaltuk. Most már igen – mondta a Borsnak Kóbor. 

Fotó: mandi emese
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ