RSS Feed

Pásztor Anna: Három apám van

Eurolex - 2018. 01. 08. 16:30:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Pásztor Anna: Három apám van

A ma esti Lakástalkshow vendége a megjelenésében és viselkedésében is mindig extrém Pásztor Anna, akihez régi zsűritársa és jóbarátja, Mező Misi is csatlakozik. A műsorban az énekesnő őszintén mesél családi viszonyairól, nőiségéről, és azt is elárulta, hogyan tudja a rockerséget és az anyaságot összeegyeztetni.

Anna három apjáról, szüleinek kapcsolatáról eddig nem igazán beszélt, most mégis elárulta a részleteket Lovász Lászlónak a VIASAT3 ma esti műsorában. Az énekesnő sokáig nem tudta ki a vér szerinti apja. A terhessége alatt döntött úgy, kideríti az igazat édesapjáról, hogy gyermekei számára már ne legyen kérdés, ki a nagypapa. Az, hogy megtudta, ki az igazi édesapja, nem sokat változtatott az érzésein, senkihez sem került közelebb vagy távolodott el a DNS teszt eredménye miatt. 

„Nekem van a Pásztor, a nevelőapám, aki a nevére vett, és van két apám. Az egyik Bereményi Géza, akivel a hétvégéimet, nyaraimat töltöttem, a másik apám pedig Cseppentő Attila, akinek Ópusztaszeren van egy fantasztikus családja három gyerekkel” – vallotta be Anna. Az énekesnő hamar tisztázta, édesanyjának nem egyszerre volt két férfi az életében, hanem kapcsolatainak keresztmetszetén született.

Anna hosszasabb hezitálást követően azt is elárulta, nem Bereményi Géza a vér szerinti apja és ő jól van ezzel. Amikor kiderült, nagyon megkönnyebbült, főleg dalszövegíróként. Óriási teher esett le a válláról, hogy nem valakinek az árnyékában nő fel. Bereményire nagyon jó haverként tekint, a példaképe, de úgy látja, elég önző ember.

„Bereményit nem érdekli a dalszöveg, nem egy apa fazon. Sokat nem vesztettem, hogy nem együtt nőttünk fel. Bereményi magasról letojja a dalszövegeimet, valamilyen szinten eléggé önző ember, mint apa. Nekem nagyon nagy példakép, őrült jó haver volt. Nagyon örültem, megkönnyebbültem, hogy nem biztos, hogy én az ő sarja vagyok, mert akkor van egy kis sanszom, hogy ennél jobb leszek” – árulta el Anna a ma esti Lakástalkshow-ban. 
Anna keresi a nőt magában, sokat kísérletezik, nem érti, miért ne találhatná meg akár 45 évesen. Sőt, úgy érzi, a legjobb helyzetben van, hiszen nem égett ki korán.  A konvenciókkal egyet nem értő énekesnő azt is vállalja, két gyermek mellett is lehet bulizni, sőt, kötelezővé tenné mások számára is. A gyerekeket követően a szórakozás a legfontosabb számára. Gyermekeivel és kedvesével egy kommunában élnek, a háromszintes házat kedvese anyjával, a zenekar sofőrjével, és az egyik barátnőjével osztják meg:

„Van egy pasim, két gyerekem, a kedvesem édesanyja, a zenekar sofőrje, meg egy barátnőm, aki néha beesik, néha megy. A sofőr és a kedvesem anyukája legjobb haverok, egyfolytában szurkálják egymást.” – mesélt Anna kis közösségükről, akiknek tagjai mindig segítenek egymásnak és jól elvannak együtt.

A lazaság nem volt mindig Anna életének a része, egészen más közegben nőtt fel. Nagyapja és dédnagyapja a magyarországi baptista vallás alappillérei voltak.
„Ez a világnézetemet nagymértékben befolyásolta a nyitott, jókedvű istenhit felé, ami mind a mai napig megvan” – árulta el Anna. 

A vallás nemcsak Anna, hanem barátja, Mező Misi életében is komoly szerepet tölt be. Az énekes jelenleg is teológiát tanul, és fontosnak tartja Istennel való személyes kapcsolatát. 
„Ha már Istent választottam, akkor úgy éreztem, kutya kötelességem minél többet megtudni Istenről, és a Szentírásról. Egyik nap felébredtem és mondtam a feleségemnek, hogy beiratkozom a teológiára” – mesélte Misi. 

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.


Fotó: szatmar.ro
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ