RSS Feed

Készül a Johnny English harmadik része

hvg.hu - 2018. 01. 06. 13:00:55 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Készül a Johnny English harmadik része

Nyár óta forog a Johnny English 3, amelyben ismét a Mr. Beanként legendává vált Rowan Atkinson alakítja a címszereplő kémet - írja a hvg.hu.

 A nagy csendben készülő harmadik installációról eddig szinte semmilyen infó nem érkezett, mígnem aztán a Coming Soon szerint a gyártó Working Title Films bejelentette, hogy a tizenöt évvel az első és hét évvel a Johnny English újratöltve című második rész után érkező Johnny English 3 szeptember 20-án jelentkezik az amerikai és a brit mozikban.

A cselekményben az MI-7 különleges ügynök Englishnek (természetesen) már megint a világot kell majd megmentenie. A szerepben visszatérő Atkinson mellett az új mellékszerepekben olyan színészek lesznek láthatóak, mint Olga Kurylenko, Jake Lacy, Ben Miller, Miranda Hennessy, Nick Owenford, Samantha Russell és Tuncay Gunes.

A harmadik rész forgatókönyvét a Johnny English karakterét kitaláló Neal Purvis közreműködésével az előző két részt is kidolgozó Robert Wade írta. A filmet az a David Kerr rendezi, aki egyebek mellett a Doktorok, a Bulis hatos és a Futballistafeleségek című sorozatokon is dolgozott.Fotó: mafab.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ