RSS Feed

Som Lajos-emlékműsor a zenecsatornán

Kelemen Ildikó - 2018. 01. 04. 13:00:34 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Som Lajos-emlékműsor a zenecsatornán

A Sláger TV Híradója a hazai zenei világ 2017-es legfontosabb történései közül válogat, emblematikus szereplőinek történeteit idézi fel újra. A nemrégiben elhunyt Som Lajosról felvett emlékműsort a Sláger TV Híradó egyfajta visszatekintőként hozza el.

A nézők ismét láthatják a Benkő Lászlóval készült interjút is, és újra bepillanthatunk az őszi Sláger Party kulisszái mögé, ahol a hazai zenészvilág színe-java bulizott hajnalig. 
Balázs Fecó, Závodi János és Köves Miklós mesélnek a Piramis zenekar 2017 októberében elhunyt legendás basszusgitárosáról, Som Lajosról. A jó hangulatú beszélgetésen, Bencze Attila műsorában olyan közös sztorik is előkerülnek, hogy például miért hívták zenésztársai főnöknek Som Lajost. Ő intézte ugyanis a zenekarral kapcsolatos ügyeket, és a fiúk, állításuk szerint abból tudták, hogy a „főnök” valami miatt mérges, hogy olyankor hegyesebb volt az orra. Ilyenkor jobb volt inkább békén hagyni Som Lajost. 

A műsorban látható lesz a nemrégiben Benkő Lászlóval készített interjú is. Az Omega oszlopos tagja  beszél arról, hogy érzi magát legutóbbi műtéte után, ám ennek ellenére a vele készített beszélgetés vidám hangvételű.

Sláger TV Híradó minden csütörtökön 16:55-től, ismétlés vasárnap 11:25-től!


Fotó: Sláger TV
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ