RSS Feed

Beyonce és Eminem is fellép a sivatagban

mti - 2018. 01. 04. 8:00:04 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Beyonce és Eminem is fellép a sivatagban

Beyonce (képünkön), Eminem és The Weeknd is fellép az áprilisi Coachella zenei fesztiválon Kaliforniában - értesült a The Hollywood Reporter. A zene, a művészetek, a divat és a bulizás évente mintegy 200 ezer rajongóját vonzza a kaliforniai sivatagba.

A tekintélyes zenei fesztivál műsorát szerdán hozták nyilvánosságra. A fellépők között szerepel Beyonce, aki tavaly nem tudott megjelenni, mert gyermeket várt. Az idei program az április 13-15-i és a 20-22-i hétvégén zajlik a kaliforniai Indio mellett.
    A további ismert előadók között lesz a rapper Cardi B és Post Malone, az R&B két sztárja, SZA és Miguel, valamint az amerikai rockbanda, a Portugal. The Man. A műsorban a francia Jean-Michel Jarre is színpadra lép, aki tavaly turnézott először Amerikában.
    Beyonce helyett tavaly Lady Gaga lépett fel. A The Weeknd először 2012-ben vett részt a Coachellán, Eminem viszont idén debütál a rendezvényen.
    A Coachellát két egymást követő hétvégén - péntektől vasárnapig - rendezik, a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválja a zene, a művészetek, a divat és a bulizás évente mintegy 200 ezer rajongóját vonzza a kaliforniai sivatagba. A program a két hétvégén ugyanaz.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ