RSS Feed

Szilveszteri Ösvény Bécsben

EURO COMMUNICATIONS - 2018. 01. 02. 13:00:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Szilveszteri Ösvény Bécsben

Szilveszter alkalmából az osztrák főváros idén is óriási bulit rendezett. 28. alkalommal kerülst sorra Bécsben Ausztria legnagyobb szilveszteri utcabálja, a bécsi Szilveszteri Ösvény (Silvesterpfad).

Évente csaknem 600 ezer bel- és külföldi látogatót csal az osztrák fővárosba a bécsi Szilveszteri Ösvény, a Silvesterpfad. Ilyenkor Bécs egyetlen nagy házibuli helyszínné változik, ahol a dzsesszrajongóktól kezdve a bálozókon keresztül a legnagyobb rockerekig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb partyt. Délután 2-től hajnali 2-ig tizenegy helyszínen rophatták a bulizni vágyók. Ahogy minden évben, ezúttal is volt osztrák pop, soul, jazz, funk, és elektro, de aki keringővel szerette volna köszöntei az új évet, az idén is jó helyen járt Bécsben. 

A szilveszteri utcabál egyik fő helyszíne megint a Városháza előtti tér, a Rathausplatz volt, ahol az elmúlt ötven év legnagyobb slágereire táncolhatták át magukat a bulizók az új évbe. Éjfélkor óriási tűzijátékkal köszöntötték 2018-at, amit szokás szerint a Kék Duna keringő dallamai kísértek. Bár a szilveszteri buli itt is véget ért hajnali 2-kor, de aki kívánta, a január elsejét is itt tölthette: hagyományosan a Városháza parkjában elő közvetítésben nézhette meg a Bécsi Filharmonikusok újévi koncertjét. 


Fotó: DDSG Blue Danube
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ