RSS Feed

Női kézilabda-vb: Tóth Gabriellát váltja Szucsánszki Zita

mti - 2017. 12. 06. 18:25:49 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Női kézilabda-vb: Tóth Gabriellát váltja Szucsánszki Zita

Tóth Gabriellát váltja Szucsánszki Zita a magyar női kézilabda-válogatott keretében a németországi világbajnokságon. A dán edző úgy fogalmazott, a Ferencváros irányítójától sem csodát vár, de tudja, hogy ő is mindent megtesz majd a győzelemért.

"Tóth Gabriella mindent megtett a csapat sikeréért az eddigi mérkőzéseken, nem lehetek vele elégedetlen, ugyanakkor úgy érzem, Szucsánszki a tapasztalatával lendíteni tud a válogatotton, akár védekezésben, akár támadásban" - idézi a magyar szövetség honlapja Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerdai nyilatkozatát.
    A dán edző úgy fogalmazott, a Ferencváros irányítójától sem csodát vár, de tudja, hogy ő is mindent megtesz majd a győzelemért.
    A torna során további két cserére nyílik lehetőség a 28 fős kereten belül.
    A magyar együttes szombaton a világ- és Európa-bajnok norvégoktól 30-22-re, vasárnap a svédektől 25-22-re kapott ki a B csoportban, Bietigheim-Bissingenben, kedden 33-15-re legyőzte Argentínát, csütörtökön 14 órától pedig Lengyelországgal találkozik. Az eredmények eddigi alakulása miatt amennyiben a magyar válogatott győz, biztosan a 16 közé jut, de ha veszít, még akkor sem biztos, hogy lemarad a nyolcaddöntőről.

Fotó: hetmeteres.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ