RSS Feed

Nem lesz Somló Tamás-musical a Vígszínházban

Bors - 2017. 12. 04. 9:28:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nem lesz Somló Tamás-musical a Vígszínházban

Visszautasította a Somló Tamás dalaiból készült musicalt az idei évadban a Vígszínház - írja a Bors. A lap úgy tudja, a musical szerzője, Szabó Tamás tavasszal küldte el a körúti intézménybe a művet, ám a néhány hónapos átfutási idő után nemleges választ kapott.

 A szerző elsőként Vígszínháznak ajánlotta fel a művét, hiszen az intézmény zenei vezetője Presser Gábor. A két zenész évtizedeken át dolgozott együtt az LGT-ben, jó barátságban is voltak, így remélte, hogy a Somló Tamás szerzeményeiből készült musical a Vígszínházban talál otthonra.

A Bors kérdésére a Vígszínház sajtóosztálya azt válaszolta, az ilyen művészeti jellegű kérdésekre az igazgatóság most nem tud válaszolni. Szabó Tamás az elutasítás ellenére is rbízik benne, hogy a darabját esetleg a következő évadban még műsorra tűzi a színház. 

– Most nem vállalkoztak a bemutatására, de remélem, még sor kerülhet rá, mert nagyon jó a viszonyom a színházzal, 30 éve én is dolgoztam ott – mondta a Borsnak a mű szerzője, aki annak nagyon örül, hogy a családtól, az örökösöktől zöld utat kapott.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ