RSS Feed

Hollywoodi sztárok Sia karácsonyi klipjében

Ozorai Sára - 2017. 12. 02. 17:21:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hollywoodi sztárok Sia karácsonyi klipjében

Az ausztrál énekesnő karácsonyi albuma két hete jelent meg. A lemez bohókás beharangozó dalához, a „Santa’s Coming For Us”-hoz a napokban debütált a hivatalos videó, amely napjaink legtrendibb sztárjait szerepelteti.

Nem ez az első alkalom, hogy Sia színészeket használ a videóiban – egyik leghíresebb és legvitatottabb klipjében Sia LaBeouf játssza a főszerepet Maddie Ziegler mellett, legutóbbi, Zayn-nel közös felvételükben pedig a Girls egyik színésze, Jemim Kirke szerepel.
Az énekesnő legújabb videójában fokozza az élvezeteket: a „Santa’s Coming For Us” egy karakter helyett számos ismert film- és sorozatszínészt szerepeltet: a kedélyes ünnepi klipben a Mikulást JB Smoove (Félig üres, A bébisintér, Az igazi kaland), a szülőket Kristen Bell (Rossz anyák, Jégvarázs, Lepattintva, Veronica Mars) és Dax Shepard (Vásott szülők, Zathura), a gyerekeket Caleb McLaughlin (Stranger Things), Sophia Lillis (IT) és Wyatt Oleff (A galaxis őrzői vol 2) játsszák.

A többszörös Grammy-díjas énekesnő közel egy hete adta ki első, saját szerzésű ünnepi albumát. Az egyedi stílusú és hangulatú ’Everyday Is Christmas’ új értelmet ad a karácsonyi lemezeknek - 10 eredeti száma a szomorúbb, komolyabb felvételektől kezdve vidámabb, lazább dalokat is tartalmaz.


Fotó: vulture.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ