RSS Feed

Szájerrel baj van

Dalia László - 2017. 12. 05. 8:00:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szájerrel baj van

Szájer József, a Fidesz örökös jogásza, aki olyan csúcsteljesítményre képes, minthogy a vonaton Brüsszel és Strasbourg között megalkossa a magyar alaptörvényt, vagyis a gránit szilárdságú Nemzeti Együttműködés Rendszerét, amely manapság leginkább rossz tréfák tárgya, de erről akkor még mit sem tudhatott Szájer. Viszont ma már nem is lenne hasonló bravúrra képes, ha csak a cinizmusát nem tekintjük annak.

Szájer Józsefet orvoshoz kéne vinni, mert valami nagy baja támadt. Szájer diplomás ember, akinek tudtommal eddig nem volt problémája a szövegértéssel, s ha néha megpróbálta Brüsszelből megmagyarázni, hogy miért vagyunk gyakran szégyenpadon, azt betudtuk a fideszes küldetésének, Orbán iránti végtelen lojalításának. Na, de nézzük, mit is állít a mi uniós emberünk?
"Azok a demofóbok támadják a magyar nemzeti konzultációt Európában, akik rettegnek a néptől, mi viszont, mármint a Fidesz, annyira bátrak vagyunk, hogy meg merjük kérdezni az ország polgárait."

Egy pillanatra megállt bennem az ütő, hogy Szájer ilyen hülyének néz bennünket, vagy már nem tudja, hogy mit beszél. Ahhoz ugyanis nem kell jogász diploma, hogy a konzultáció kérdéseit elolvasva, ne káromkodjunk, ugyan minek néz bennünket, aki ezeket a költői kérdéseket kitalálta. Szájer talán nem ismeri Navracsicsot, nem tudja megkérdezni tőle Brüsszelben, hogy miért nem hallott Soros tervről, ha az nincs is?

Szájer azonban nem áll meg itt a Magyar Időkben írott cikkében, hanem bevisz még egy övön aluli ütést a dekadens nyugati demokráciáknak, miszerint  "Most mégis azok bírálják az őszinte és demokrata magyar bevándorláspolitikát, azt, hogy mi egy ilyen fontos, az életünket ennyire alapvetően meghatározó kérdésben meg merjük kérdezni az ország polgárait, akik ehhez saját országaikban sosem voltak eléggé bátrak." Hát, ezt egy olyan kormány képviselője mondja, amely üldözi a civileket, felvásárolta a médiát és a legnagyobb beruházásának Paks, a Budapest-Belgrád vasútvonal valamint a foci tekinthető, s az előbbi kettőt 10 évre titkosította. Ez lenne a bátor kormány, amely meg merte kérdezni arról az embereket, amit már rég eldöntött, s a gombhoz keresi a kabátot?

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ