RSS Feed

Vienna Autoshow - januárban

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 12. 03. 17:54:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Vienna Autoshow - januárban

A 2018 második csütörtökjén rajtoló bécsi négykerekű bulin számos, hazánkban kevésbé ismert, ritka típust is megcsodálhat a publikum. Kinek a sportos Abarth és Alpine tetszik majd, kinek a Lamborghini standja okoz meglepetést!

De Ausztriában járva azt tapasztalom, hogy a Lada Vesta/Kalina sem snassz. S Daciák, ©kodák is robognak szép számmal a bécsi utcákon. Persze a Vienna Autoshow 2018 igazi sztárjai, a német szomszédok friss modelljei lesznek. A kancellárok és menedzserek számára egyaránt pazar komfortot ígérő Audi A8-as új nemzedéke és az S-osztálybeli Mercik nagy választéka lenyűgöző. A más kontinensről az osztrák fővárosba látogató polgárok számára is tartogat néhány meglepetést a január 14-ig tartó seregszemle.

A négykerekű bulin számos, hazánkban kevésbé ismert, ritka típust is megcsodálhat a publikum. Kinek a sportos Abarth és Alpine tetszik majd, kinek a Lamborghini, a Bentley és a Maserati dobogtatja meg a szívét. Ez utóbbi márka két négyajtós sztárja a Ghibli és a Levante még Nyugat-Európában sem lesz sokak játékszere. És ez a helyzet a GranTurismo kupéval is, melynek 4,7 literes, V8-as erőforrása száguldásra csábít. 40-50 millió forintot azért nem árt összespórolni egy ilyen (zárt vagy nyitott) olasz luxus sportkocsira!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ