RSS Feed

Metallica-lemezt kapott az indonéz államfő

Sonline.hu - 2017. 11. 30. 17:00:57 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Metallica-lemezt kapott az indonéz államfő

A dán miniszterelnök, Lars Løkke Rasmussen szokatlan ajándékkal lepte meg a közismerten metálrajongó indonéz elnököt, Joko “Jokowi” Widodo-t: a Metallica klasszikus, Master’s of Puppets lemezének díszdobozos kiadásával- írja a Kerrang. Jokowi láthatóan örült az ajándéknak, annál is inkább, hiszen a Rasmussen Twitter-fotója szerint a lemezt a Metallica dán születésű dobosa, Lars Ulrich is dedikálta.

A vezető politikusok a különféle találkozóik előtt gyakran megajándékozzák egymást. Ilyenkor általában szimbolikus dolgokat nyújtanak át a másiknak: egy különleges tollat, egy csillogó ékszert, vagy valamilyen helyi különlegességet, például herendi porcelánt.

A dán miniszterelnök, Lars Løkke Rasmussen azonban valami egészen mással lepte meg a közismerten metálrajongó indonéz elnököt, Joko “Jokowi” Widodo-t: a Metallica klasszikus, Master’s of Puppets lemezének díszdobozos kiadásával- írja a Kerrang .

Jokowi láthatóan örült az ajándéknak, annál is inkább, hiszen a Rasmussen Twitter-fotója szerint a lemezt a Metallica dán születésű dobosa, Lars Ulrich is dedikálta.


Fotó: baon.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ