RSS Feed

Sebestyén Balázs - Stohlnak csak a pénz számít

Sorozatwiki, index - 2017. 11. 30. 12:42:50 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sebestyén Balázs - Stohlnak csak a pénz számít

Sebestyén Balázs szerint, amit a TV2 csinál a Piramis című műsorral, az etikátlan. (Erről itt írtunk bővebben.) Szerinte a nézettség őket igazolja és az emberek látni fogják majd, hogy az ő verziójukhoz képest milyen "satnya" lesz a TV2 verziója. Szerinte Stohlnak nem lett volna szabad elvállalnia a Piramis című show vezetését, mert a csatorna kitartott mellette, sokat köszönhet neki.

Sebestyén Balázs szerint becsületből kellett volna visszautasítania az ajánlatot, viszont úgy látja, hogy Stohl Andrásnak csak a pénz számít és semmi más. A Class FM-ről azt mondta, hogy szerinte körülbelül 2000 hallgatója van átlagosan a Morning Show-nak, ami szintén azt mutatja, hogy jelenleg egy online rádiónak még nincs létjogosultsága.

Ezután szóba kerül, hogy mennyire egészséges helyzet, hogy az RTL Klubnak, illetve Andy Vajna filmügyi biztos rádiójának is egyszerre dolgozik. Emiatt nem vállalhatták el Vadon Jani kollégával a Celeb vagyok ötödik évadának vezetését. Erre azt mondta, hogy szeretnek annyira rádiózni, hogy el tudják fogadni a helyzetet, viszont megjegyzi, hogy nem volt túl elegáns ez a döntés a rádió részéről.

Ezután hosszan sorolja, hogy mennyivel jobbak a körülmények a Radio 1-ben, mint annak idején a Class FM-ben, ahol borzasztó körülmények között kellett dolgozniuk. Azt nyilatkozta a Sorozatwikinek, hogy egy pénzverde földszintjén dolgoztak, ahol omladoztak a falak és rácsosak voltak az ablakok. A Class FM-es időszakról azt mondja, hogy borzasztó hét év volt, ezzel szemben a Radio 1-nél most nagyon szeretnek dolgozni.

Nem szólnak bele a munkájukba, nincs kiadva kötelezően, hogy csak a Ninja Warriorról lehet beszélni, az RTL-es műsorokról meg nem. Azt is mondta Sebestyén Balázs, hogy a közéleti témákban is nyugodtan megszólalhatnak, soha nem mondták Vajnáék nekik, hogy ezt nem tehetnék meg.

Szerinte a műsornak az adja meg a hitelességét, hogy nem azt tolja, amit a kormánypropaganda. Erről egyébként azt mondja, hogy minden médiumnak, a Az Origonak meg az Indexnek is van egy "tulajdonosi beágyazottsága", ami nem lep meg senki. Szerinte az arányokkal van baj, a felülről jövő "megkérdőjelezhetetlen agymosással." Ezzel kapcsolatban nem kerül szóba, hogy saját munkahelyére is úgy gondol-e, mint ahol megy ez az említett agymosás.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ