RSS Feed

Miskolcról a világhírnév felé

M. A. - 2017. 11. 29. 8:00:30 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Miskolcról a világhírnév felé

Óriási lehetőség előtt áll a miskolci alapítású Paddy And The Rats. A banda leszerződött a nagy múltú, osztrák Napalm Records kiadóhoz, és az új lemezük világszerte megjelenik. Az európai országokban egyébként is rendszeresen koncertező zenekart ezáltal az összes kontinensen megismerik majd.

A Riot City Outlaws című albumot év elején rögzítette a Paddy and The Rats. A hazánkban június 7-e óta kapható lemezt nagy várakozás előzte meg, producerként ugyanis a Motörhead együttes kiadványaiért felelős CameronWebb jegyzi. Nem véletlen, hogy épp a Grammy-díjas sztárszakembert kérte fel a pub ’n’ roll csapat – a Paddy and theRats ugyanis azon kevés hazai zenekarok egyike, akik a határon túl is karriert építenek, méghozzá igen eredményesen. Az immáron kilenc éves banda mára elég komoly külföldi rajongóbázissal rendelkezik, a tagok nemzetközi sikerekre fókuszáló, tudatos munkájának köszönhetően.

„Imádtam Paddyék lemezén dolgozni, nagyszerű album lett, tényleg nagyon büszke vagyok rá”– mondja Webb. „Már Amerikában is megmutattam több embernek és mindenki csak dicsérte."

A zenekar szintén nagyon elégedett az eredménnyel, CameronWebb segítségévelugyanis sikerült a produkciójukat ismét egy magasabb szintre emelni. Részben ennek is köszönhető, hogy aRiot City Outlaws című albumuk az osztrák Napalm Records gondozásában hamarosan minden kontinensen megjelenik majd.

A zenészek úgy érzik, az amerikai producer segítségével az eddigi legerősebb anyagukat készítették el, a most létrejött lemezszerződés pedig azt mutatja, hogy ezt nem csak ők gondolják így. Az 1992-ben alapított Napalm Records eredetileg metal zenekarok lemezeinek kiadására fókuszált, ám később más zenei stílusban utazó bandákkal is leszerződtek. Eddig több mint 600 kiadvány megjelenésében működtek közre világszerte, köztük olyan zenekarok anyagaival, mint az AlterBridge, a Russkaja, a The Answer vagy az Alestorm kalóz-metal banda.

A zenekar persze a télen sem áll le – december 8-án Pécsen, majd Kaposváron, Nyíregyházán, Gyöngyösön, Tatabányán és Kecskeméten találkozhat velük a közönség. A 2017-es turnét december 29-én zárja a banda Budapesten.


Fotó: Pogonyi Nóra
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ