RSS Feed

Szenvedélyes fiatalok a MOM-ban

M. A. - 2017. 12. 02. 17:07:52 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szenvedélyes fiatalok a MOM-ban

Különleges zenei élményben lesz része azoknak, akik december 16-án a MOM Kulturális Központba látogatnak. Ezen az estén ugyanis az Anima Musicae Kamarazenekar Kirill Troussov hegedűművésszel együtt ad koncertet, a Világsztárok az Anima Musicae Kamarazenekarral című klasszikus zenei koncertsorozat második állomásaként.

A műsorban először egy igazi klasszikust hallgathatunk: Antonio Vivaldi A négy évszakát, ezt követően pedig – mintegy az előző darabra adott válaszként – A négy évszak Buenos Airesben következik Astor Piazzollától. Piazzolla művét Vivaldi klasszikusa ihlette, és az egymás után felcsendülő két mű kölcsönösen értelmezi egymást, aminek köszönhetően a hallgatóságnak egészen különleges zenei élményben lehet része.

Kirill Troussov generációjának vezető hegedűművésze, aki kiemelkedő tehetségénél fogva már fiatalon a legendás Yehudi Menuhin pártfogolását élvezhette. Troussov ma már a legnevesebb zenekarokkal dolgozik együtt, és a legrangosabb fesztiválok állandó vendége.

A nemzetközi sajtó egybehangzó véleménye szerint játékát „lenyűgöző elegancia, kifogástalan technika, kivételes zenei érzékenység és a hangzások makulátlan szépsége” jellemzi. A műsorban izgalmas ősbemutatók mellett a legkedvesebb klasszikus zenei kincsek is helyet kapnak, így egyszerre élhetjük át az újdonság varázsát és adhatjuk át magunkat a jól ismert klasszikusoknak virtuóz, profi és egyúttal friss és újszerű előadásban, ha jegyet váltunk erre a különleges koncertsorozatra.


Fotó: dreamingof.net
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ