RSS Feed

Ismét Vienna Autoshow

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 11. 25. 8:15:57 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ismét Vienna Autoshow

A nemzetközi jármű seregszemlék világában a Föld második legnépesebb államának egyre fontosabb szerep jut. Ezt tükrözi a január 10-én nyíló Automotive Testing Expo India elnevezésű szakvásár, melynek Chennai lesz a házigazdája.

Akinek nincs ideje átröppenni Ázsiába az év elején az Bécsben is megnézheti a 2018-as modell választékot. Január 11-én nyit a sógorék Vienna Autoshowja. Belgiumban pedig másnaptól csábít az Auto/Moto/Van - Brusselles European Motor  mustra. Emitt esztergomi Suzukik, amott kecskeméti Mercik hírdetik majd, hogy hazánknak is komoly járműipara van. Természetesen a győri Audik sem fognak hiányozni a nemzetközi seregszemlékről! Például az USA-ban.

Január derekán tárja szélesre a kapuit Észak-Amerika egyik legrangosabb bulija Detroitban. A North American International Auto Show-val párhuzamosan, jan. 18-tól hívogat a négynapos, omahai Midlands International Auto Show. A hónap második felének izgalmas montreáli mustrája lesz a Canadian International Auto Show. Főszerepben az amerikai típusok! De az ázsiai és európai verdák iránt is töretlen az érdeklődés az Atlanti óceán másik partján! 


           


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ