RSS Feed

Jobbos vagy balos Döbrögi?

Dalia László - 2017. 11. 12. 8:00:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Jobbos vagy balos Döbrögi?

Nagy Bandó András 3 és fél órás műsorral ajándékozza meg a közönségét, de sok helyre nem merik hívni, mert a kormány ellen beszél és eddig egyetlen televizió sem adta le a műsorát. Azt mesélte, hogy talán a Hír TV felveszi és szilveszterkor műsorra tűzi. Hogy a fenébe, amikor a jó humor bármelyik képernyőn megél, s Bandó klasszikus évértékelőt tart, amely hiánycikk, hiszen a politikusok a saját létüket magyarázzák, míg Bandó a világot.

Bandó maga is azt mondja, hogy ő már rég nem stand upos. Az volt valamikor, kockás ingben és farmerben kiállt és mondta. Azóta viszont Hofi és Sándor Gyuri után ő is önálló estben utazik. Nem szerepel sokat a médiumokban sem, pedig néha nem ártana, ha egy seprűvel ellátná egy-két szélhámos baját, ahogy hajdanán is tette. Ugyanakkor másokkal ellentétben nem beszél mellé, még azt is elmondja, hogy az előző két választáson egyéniben a Fideszre szavazott, most másképp lesz, mert ők is levizsgáztak. És humorban sem ismer tréfát, ezért nem szereti már Fábryt sem, mert beállt a hatalom mögé, mintha nem tudná, hogy a hülyeség pártsemleges. És itt sütötte el, meg a Magyar Nemzetben, hogy nem az a kérdés, Dörmögi balos-e vagy jobbos, hanem hogy "elvette a libáimat", ezért is szavazna Bandó a Ludas Matyi Pártra.

Érdekes Bandó világlátása, néha nehéz is követni, miközben logikus is a maga módján, azért szereti Szegedet, mert odavaló és azért Orfűt és Pécset, mert ott élt, meg él. Orbán Viktorral az a baja, hogy talpnyalókkal veteti magát körül, megélhetési politikusokkal és pénzzel kitömött haverokkal, akik "félelemben élnek, egzisztenciálisan kiszolgáltatottak, s ez árt a legjobban a hatalomnak." Na, ha csak ennyi baj volna a vezénylő tábornokkal, hogy nincs kontroll, még ki is egyeznénk. Félő viszont, hogy Bandó téved. Orbán nem csak annyiban különbözik Abraham Lincolntól, miszerint az amerikai elnök pártbeli ellenlábasaival vetette magát körbe, hogy a fejére olvassák a hibáit.

Kár, hogy Bandót túl ritkán látjuk, mert ő aztán beszól mindenkinek. Stohlt sem érti, hogy miért írt alá a TV2-nek, amikor előtte azt nyilatkozta, hogy ordítani tudna. Bandó a közelébe sem megy a köztévének, közrádiónak, mert a cenzúrát régen sem bírta elviselni, s mind a kijátszásán agyalt. És azt sem érti, milrt félnek tőle, miért úgy hívják, ha egyáltalán hívják a kormámypárti fészkekbe, hogy politikamentes műsort adjon, mint Soltvadkerten. Megbékél ezzel az alapállással is, csak nem érti, miért nem merik vállalni a szembesítést. Azt meg már én mondom, hogy Bandót nehéz elterelni, ha nem arra megy, akkor is arról beszél...Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ