RSS Feed

"Rock and roll közlegények"

mix - 2017. 11. 10. 8:24:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

2015 ősztől Révész Sándor "Rock and roll közlegények" címmel indult turnézni, a veszprémi Bluesberry együttes két gitáros-énekesével, Horváth Ákossal és Nagy Gergővel. Most a MOM-ban Závodi János lesz a vendége.


Révész Sándor a Generál együttessel már tizennyolc évesen megélte első sikereit, a Piramissal pedig mai szemmel nézve is szinte elképzelhetetlen népszerűségre tett szert. Egy generáció életérzését fogalmazva meg a zene nyelvén. Szólópályáját nem is annyira a hosszú szünetek, mint inkább az utánuk létrehozott értékálló alkotások jellemzik. Három igényes és egyéni hangvételű albumot készített, 1985-ben, 1993-ban és 2003-ban. 

Ahogy az jól megszokott, a változatosság jegyében év végére a rocksztár újra visszacsendesedik és a MOM-ban Révész Sándor is gitárral kezében lép színpadra. A Generál és Piramis slágerek mellett megszólalnak a szólóalbumok dalai, csakis a rá jellemző intimitással. A repertoár igen, de a lényeg nem változott: az előadások most is meghitt atmoszférájúak lesznek, kiváló zenével és a megszokott, magas színvonalú, magával ragadó előadásmóddal – azaz Révész Sándorral.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ