RSS Feed

Stratton és a tetszhalott szovjet ügynök

Cs. Kiss Zsuzska - 2017. 11. 08. 13:00:40 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Stratton és a tetszhalott szovjet ügynök

December hetedikén mutatják be a mozik a Stratton című brit akciófilmet Simon West rendezésében. A Con Air – A fegyencjárat , a Lara Croft: Tomb Raider és A feláldozhatók 2 rendezője ezúttal a második világháború idején létrejött brit haditengerészeti elitalakulatot, a Különleges Vízi Szolgálatot mutatja meg. Főszereplők: Dominic Cooper, Thomas Kretschmann, Connie Nielsen, Tom Felton.

John Stratton (Dominic Cooper) és kommandós egysége egy biológiai tömegpusztító fegyverrel kísérletező laboratóriumot készül megrohamozni Iránban, ám már a kezdetekben kiderül, hogy a bevetés végzetes következményekkel járhat. Nyilvánvalóvá válik, hogy a labor mögött nem más, mint a szovjet ügynök, Barovski (Thomas Kretschmann) áll, akiről eddig azt hitték, halott. Ám nemhogy életben van, harcot is hirdet egykori szervezete, sőt az egész világ ellen és tömegpusztítást tervez. A renegát orosz mindig egy lépéssel Stratton csapata előtt jár, a bomba pedig szó szerint ketyeg…

A második világháború idején a brit haditengerészet létrehozott egy elitalakulatot, amely titkos és veszélyes küldetéseket hajtott végre. A Különleges Vízi Szolgálat olyan hatékony volt, hogy gyakran segítették az MI6, a brit titkosszolgálat munkáját, és róluk mintázták az amerikai haditengerészet különleges egységét, a Sealst. A Sealshez hasonlóan a Különleges Vízi Szolgálat titkos akciókban vesz részt a világ minden pontján. A különítmény jól képzett, kitüntetett katonákból áll, akik tiszteletben tartják az alapítók hagyományait. 


Forgalmazza a Cinetel Kft.
www.cinetel.hu
facebook.com/CinetelFilm
youtube.com/CinetelHungary


Fotó: Cinetel
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ