RSS Feed

Bezárt a Motor Show

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 11. 08. 12:45:44 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

  Bezárt a Motor Show

November 5-ig a japán főváros volt a házigazdája Ázsia egyik legrangosabb autós seregszemléjének. A télen többek közt az USA, India és Ausztria ad otthont nemzetközi jármű bemutatóknak. A bécsi buli (Vienna Autoshow 2018) január 11-én tárja szélesre a kapuit.

A Japan Automobile Manufacturers Association szervezésében október végétől 45. alkalommal megrendezésre került őszi Tokyo Motor Show standjait idén is sok százezren jeresték fel. Emitt a 2018-as Suzuki Vitara ráncfelvarráson átesett terepnyűvője. Amott a kistestvér, a Jimny szögletessé varázsolt friss nemzedéke, s a hazánkban is népszerű Swift csillogott. A leporolt Nissan GT-R is megcsodálható volt a japán főváros szuper buliján, s jövőre a sógoréknál Bécsben.

A második világháború óta eltelt 72 esztendő nem csak az ázsiai járműgyártásban hozott áttörést. Amerikától Európáig megváltoztak a minőségi és mennyiségi igények. Előbb-utóbb a benzines és dízel verdáknak is búcsút kell intenünk! Tokióban e hetekben a Honda, a Mazda és a Subaru színpada éppúgy tartogatott hibrid meglepetéseket, mint a kínai, koreai riválisok terepe. A Dodge, a Chevrolet, a Chrysler és a Cadillac márkák már régen közismertek a Távol-Keleten, de azért a hazai típusokért is milliók lelkesednek. A német, angol, svéd modellek a földteke másik csücskében egyfajta jólétet, extravagáns stílust képviselnek – nem két fillérért.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ