RSS Feed

Tokió - 2018-as meglepetések

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 11. 06. 12:55:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tokió - 2018-as meglepetések

Aki lemaradt a frankfurti, sanghai, atlantai nemzetközi gépjármű mustrákról, az október végétől a felkelő nap országában vígasztalódhatott. A japán főváros volt a házigazdája Ázsia egyik legrangosabb autós seregszemléjének.

A Japan Automobile Manufacturers Association szervezésében 45. alkalommal megrendezésre került őszi Tokyo Motor Show standjait november 5-én estig több százezer kül- és belföldi érdeklődő kereste fel. Emitt a 2018-as Suzuki Vitara ráncfelvarráson átesett terepnyűvője. Amott a kistestvér, a Jimny szögletessé varázsolt friss nemzedéke, s a hazánkban is népszerű Swift csillogott. A leporolt Nissan GT-R is jövőre várható! A BMW Z4-essel közös alvázra épített Toyora Supra is telitalálat. Vad kupé kispénzű aranyifjaknak!

A második világháború óta eltelt 72 esztendő nem csak az ázsiai járműgyártásban  hozott áttörést. Amerikától Európáig megváltoztak a minőségi és mennyiségi igények. Tokióban a Mazda és a Honda színpada éppúgy tartogatott hibrid/elektro meglepetéseket, mint a kínai, koreai riválisok terepe. A Dodge, a Chevrolet, a Chrysler és a Cadillac márkák már régen közismertek a Távol-Keleten, de azért a hazai típusokért is milliók lelkesednek. A német, angol, svéd modellek a földteke másik csücskében egyfajta jólétet, extravagáns stílust képviselnek – nem két fillérért. De a 45th Tokyo Motor Showt amúgy sem a szegény bámészkodóknak szervezik. A kontinens következő, izgalmas bulija, az Automotive Testing Expo India 2018 janárjában tárja szélesre a kapuit Chennaiban.
 


 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ