RSS Feed

Szimfonikus koncertre készül Hrutka Róbert

mti - 2017. 11. 05. 17:00:33 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szimfonikus koncertre készül Hrutka Róbert

Szimfonikus koncerten összegzi 25 éves pályafutása legfontosabb állomásait Hrutka Róbert zenész, zeneszerző, producer. A programot úgy építették fel, hogy átfogó képet adjon pályafutása legfontosabb állomásairól, a filmzenék és a dalok különösen fontosak számára.

Az alkotó az M1 aktuális csatornán vasárnap elmondta: az esten a számára legkedvesebb munkáit idézi fel.
    A Budapest Kongresszusi Központban december 2-án vendégként fellép Für Anikó, Tompos Kátya, Udvaros Dorottya, Roy és Jamie Winchester is, közreműködik a Magyar Virtuózok Kamarazenekar.
    A szimfonikus koncerten számos különlegességgel, meglepetéssel várják a közönséget; a filmek közül egyebek mellett a Kincsem és Magyar vándor zenéje csendül majd fel - mondta el Hrutka Róbert.
    A programot úgy építették fel, hogy átfogó képet adjon pályafutása legfontosabb állomásairól, a filmzenék és a dalok különösen fontosak számára - hangsúlyozta.
    A Duna televízióban bemutatott, az 1956-os forradalom leveréséhez vezető útról szóló, az idén elkészült Négy nap című történelmi dokumentumfilmről elmondta, különleges munka volt számára zenét írni Babos Tamás filmjéhez.


Fotó: kulturkozpont.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ