RSS Feed

Őszi négykerekű mustrák

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 11. 05. 8:10:39 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Őszi négykerekű mustrák

Aki lemaradt a sanghai, atlantai, párizsi, frankfurti nemzetközi gépjármű bemutatólról, az október végétől a felkelő nap országában vígasztalódhat. A japán főváros a házigazdája Ázsia egyik legrangosabb autós seregszemléjének. Kár lenne kihagyni!

Oké, nem olcsó kaland elröppenni a Föld másik csücskébe! Ám ezt most menedzserek, kereskedők ezrei teszik meg Európából és az USA-ból. Hiszen a Japan Automobile Manufacturers Association szervezésében 45. alkalommal került megrendezésre a Tokyo Motor Show. Melynek standjait a tél küszöbén is várhatóan több, mint 800 ezer érdeklődő keresi fel. Emitt a 2018-as Suzuki Vitara ráncfelvarráson átesett terepnyűvője. Amott a kistestvér, a Jimny szögletessé varázsolt friss nemzedéke, s a hazánkban is népszerű Swift csillog majd. A leporolt Nissan GT-R is megcsodálható november 5-ig a japán főváros szuper buliján.

A Dodge, a Chevrolet, a Chrysler, a Ford és a Cadillac novumai játszották a főszerepet az ősszel Atlantában a North American Commercial Vehicle seregszemlén. Szintén az USA-ba csábít az október utolsó napján rajtoló Las Vegas-i cécó (SEMA Show). November elején pedig Zürichben, Brémában, Stuttgartban adnak egymást randevút a német nyelvterület üzletemeberei, hogy megmutassák, illetve megismerjék a legfrissebb Merciket, BMW-ket, Audikat, VW-ket. Várhatóan már hibrid/elektro erőforrásokkal is. Mert Európában lassan búcsút inthetünk a környezetkárosító benzines, dízel modelleknek!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ