RSS Feed

Brüsszel: nemzetközi oldtimer börze

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 11. 04. 17:08:18 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Brüsszel: nemzetközi oldtimer börze

Megkönnyítheti a régi autók szerelmeseinek a karácsonyi ajándék vadászatot, ha novemberben ellátogatnak a Belga Királyság fővárosába. Az Interclassics Brussels 2017 elnevezésű veterán show kincsei között a nyugat-európai típusok dominálnak.

A Simca, Renault, Fiat és Mercedes csodák társaságában azért valódi ritkaságokra is bukkanhatnak RR vagy MG emblémával a brit modellek gyűjtői. II. Erzsébet királynő – motorizált – birodalmában mindig is szép járművek születtek. Régebben például Jaguarok, Roverek, Minik, ma ez utóbbi márka bajoros retroverziója.

A brüsszeli Expo központban november 17-én rajtoló belga Interclassics buli három napon át kényezteti a témára érzékeny polgárokat. A zömében jobbkormányos angol négykerekűeken kívül az elnyűhetetlen VW Bogarak, Citroën Kacsák mezőnye a legerősebb. S már a farmotoros ©kodák, a hajdanán Belgiumban is imádott Volgák, Ladák rajongói sem számítanak kispénzű, hóbortos oldtimer-balfácánoknak. Aki lemarad a brüsszeli kalandról, az egy hónappal karácsony előtt Németországban, a Retro Classics Cologne rendezvényén csaphat le álmai régiségére.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ